2021-12-05 07:52:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Kissé összekuszálódtak az érzelmeid az elmúlt napokban

Napi horoszkóp december 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Advent második vasárnapján be kell vetned a rábeszélőképességedet. A napi horoszkóp javaslata szerint viszont nem szabadna túlzásokba esned: csak annyit ígérj meg, aminek a teljesítésében maximálisan biztosnak érzed magad. Nehogy a végén a saját csapdádba ess!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A második adventi vasárnapon végre élvezheted az élet naposabb oldalát. Olyasmivel foglalkozhatsz egész nap, amivel mindig is szeretettél volna. Talán ez egy új hobbi, vagy új élmény, amire régóta vágysz, hogy kipróbáld benne magad. Az is lehetséges, hogy van egy olyan kérdés, téma, amivel kapcsolatban megnyugtató válaszokat kapsz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Talán attól tartasz, hogy bizonyos feladatok meghaladják az erődet. Ne legyél kishitű, nyugodtan belevághatsz az új tervek kivitelezésébe. Advent második vasárnapján ráadásul segítséget is sikerrel kérhetsz: rengeteg barátod van, akikhez bizalommal fordulhatsz, és ők örömmel támogatják az elképzeléseidet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bármennyire szeretnéd, nem bízhatod másra azoknak a dolgoknak a megszervezését, amelyek neked fontosak. Hajlamos vagy a rugalmas alkalmazkodásra, de vigyázz, ez sose forduljon át abba, hogy teljesen elnyomod a saját érdekeidet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kisebb kellemetlenséggel kell számolnod vasárnap. Még az is megeshet, hogy egy korábbi viharos ügy kerül napirendre ismét. Ne engedd, hogy a kétség a hatalmába kerítsen. A vágyaid, az elvárásaid jogosak, és el is érheted ezeket. A higgadtságodra, a türelmedre és a nagyvonalúságodra ugyanakkor nagy szükség lesz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Advent második vasárnapján fontos lehet a tisztánlátás, mert olyan magánéleti esemény lehet készülőben, ami hosszú távon megváltoztatja az életedet. Erőtartalékaid is kimerülőben vannak, próbáljon meg épp ezért legalább egy kicsivel többet pihenni, és több időt szánni magadra. Hidd el, megérdemled!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A második adventi vasárnapon végre sikerül minden elmaradást behoznod, s ettől délutánra kiegyensúlyozottnak, kisimultnak érzed magad. Nagyon jól haladsz az adventi teendőkkel, a karácsonyi tervekkel, ajándékvásárlással. A délutánt igazán ünnepi, emelkedett hangulatban töltheted.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kissé összekuszálódtak az érzelmeid az elmúlt napokban. Talán több vasat tartasz a tűzben, vagy más miatt érzel kétséget emocionális téren... Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet, hogy felszabadítsd a lelkedet a mardosó kérdések hálójából. Ne halogasd, mindenképp tedd meg.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Advent második vasárnapján kamatoztathatod a nagyvonalúságodat, amit eddig másokkal szemben tanúsítottál. Valaki nagyon hálás a támogatásodért, és ezt ki is mutatja feléd. Nem csak az anyagiak számítanak, az erkölcsi is. Nálad meg pláne!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha még keresed a partneredet, ezen az adventi vasárnapon lehetőséget adnak a bolygók a szerelemre, az életörömök élvezetére. Viszont tálcán semmit sem kínál az élet, neked kell megtenni a szükséges lépéseket, és élni a lehetőséggel. Ha nem vagy nyitott rá, a szerelem sem tud belépni az életedbe...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Minél magasabbra helyezed a mércét, annál nehezebb lesz azt a párodnak megugrania. Persze, neked talán csekélységnek tűnik, amit vársz tőle, de ő ezt képtelen teljesíteni. Főleg, ha a büszkébbik típusba tartozik, mert akkor igazából nem is akarja...


Halak: II. 19. - III. 20.

Advent második vasárnapján egy szerencsés húzással segíthetsz magadon az anyagiakat érintő kérdésekben. Ezzel összefüggésben több, könnyed programot is megengedhetsz végre magadnak, amivel boldoggá teheted a párodat, a többi családtagot is. Nem megéri?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: